loading...
پایگاه تفریحی چیک چیک
امیرحسین(مدیر) بازدید : 17 پنجشنبه 1392/01/22 نظرات (0)
قند باعث چاقی، بیماری‌های قلبی،‌ دیابت و رسوب چربی در کبد می‌شود. همچنین باعث می‌شود مغز به اشتباه فکر کند گرسنه هستیم و مدام فرمان خوردن صادر کند، در حالی که روز به روز چاق‌تر می‌شویم و اراده هم کارساز نیست!
: حتما در مورد پرهیز از مصرف قند و شکر زیاد شنیده‌اید. اغلب، به کالری زیاد آن و سهمی که در چاقی و اضافه وزن دارد، اشاره می‌شود، ولی به گفته محققین، قند، خطرآفرین‌تر از این حرف‌ها است.
کارشناسان به 9 دلیل عمده معتقدند که قند، خطرآفرین‌ترین ماده موجود در رژیم غذایی مدرن است و به شیوه‌های متفاوت به بدن ما آسیب می‌رساند. در این روزها که بازار شیرینی‌ها و انواع نوشیدنی‌ها حسابی داغ است و مهمانی‌ها مشوق زیاده‌روی در مصرف این سم خوشمزه هستند، بد نیست با ویژگی‎‌های این ماده خطرناک بیشتر آشنا شوید.

1. قند افزوده حاوی مقادیر زیادی فراکتوز است
یکی از دلایلی که باعث می‌شود قند (و نیز شربت ذرت دارای فراکتوز بالا) برای سلامتی شما مضر باشند، مقادیر زیاد فراکتوز است. این دو ماده،‌ نیمی از گلوکز و نیمی از فراکتوز تشکیل شده‌اند. گلوکز ماده‌ای حیاتی است و تقریبا توسط همه سلول‌های بدن مصرف می‌شود. اگر ما نتوانیم گلوکز کافی از مواد غذایی دریافت کنیم، بدن ما با سوزاندن چربی‌ها و پروتئین‌ها، گلوکز خود را تامین می‌کند. با این‌حال، فراکتوز به هیچ‌عنوان برای عملکردهای ما فایده‌ای ندارد. تنها اندام بدن که از عهده متابولیسم فراکتوز برمی‌آید،‌ کبد است، چون فقط کبد است که ناقل‌های لازم برای این کار را دارد. وقتی حجم زیادی فراکتوز وارد کبد ‌شود، اغلب آن به چربی تبدیل می‌شود. همین فرایند یکی از دلایل بیماری‌های قلبی-عروقی است که بسیار هم دردنیای امروز شایع هستند. لازم است اشاره کنیم که میوه‌ها باعث چنین فرایندی نمی‌شوند. آن‌ها غذاهای واقعی هستند که سرشار از ویتامین،‌ مواد معدنی، فیبر و آب هستند و در عین حال به سختی می‌توان در خوردن آن‌ها افراط کرد.

2. قند حاوی هیچ ویتامین یا ماده معدنی نیست، کالری خالص است!
در این که قند افزوده، کالری خالص است هیچ شکی نیست. اغلب مواد سرشار از قند،‌ مانند شیرینی‌ها، نوشابه‌ها و آبنبات‌ها، در واقع ماده غذایی ضروری بسیار کمی دارند. افرادی که سهم زیادی از رژیم غذایی خود را به این مواد اختصاص داده‌اند، ‌با احتمال بالا دچار کمبود مواد غذایی ضروری در بدن خود هستند.

3. قند باعث رسوب چربی در کبد می‌شود.
وقتی ما فراکتوز مصرف می‌کنیم، روانه کبد می‌شود. اگر میزان گلیکوژن کبد پایین باشد، مثلا بعد از دویدن، از این فراکتوز برای جایگزینی آن استفاده می‌شود. با این‌حال، اغلب مردم، زمانی فراکتوز زیادی مصرف می‌کنند که هیچ فعالیت سخت و زیادی نداشته‌اند و بنابراین،‌ کبدهایشان پر از گلیکوژن است، در نتیجه، فراکتوز تبدیل به چربی می‌شود. بخشی از این چربی از کبد خارج می‌شود، ‌اما مقداری هم می‌ماند و به مرور زمان، این چربی‌های رسوب‌کرده، باعث بیماری خاصی به نام اختلال کبد چرب بدون مصرف الکل می‌شود.

4. قند روی کلسترول و تری‌گلیسرید بدن شما هم اثر مخرب دارد.
سهم زیادی از چربی ساخته‌شده در کبد به صورت ذرات لیپوپروتئین‌ بسیارکم‌تراکم (VLDL) از کبد خارج می‌شود. این ذرات حاوی مقادیر زیادی از تری‌گلیسیرید و کلسترول هستند.
در یک مطالعه، افرادی که به مدت 10 هفته نوشیدنی‌های سرشار از فراکتوز مصرف کرده بودند با بقیه مقایسه شدند. تری‌گلیسرید خون آن‌ها بالاتر بود، در میزان ال.دی.ال‌های متراکم و ال.دی.ال‌های اکسید‌‌شده، افزایش نشان دادند (که خیلی خیلی بد و مضر است) و نیز، در زمانی که ناشتا بودند، گلوکز و انسولین خون بالاتری داشتند. همچنین کاهش حساسیت به انسولین نشان دادند و افزایش چربی در حفره شکمی (چربی احشایی) داشتند.

به طور کل، 25 درصد از کالری که به شکل فراکتوز وارد بدن می‌شود، به طور جدی به چربی‌های خون آسیب می‌رساند و باعث نشانه‌های مشکل در متابولیسم می‌‌شود، پدیده‌ای که به سمت چاقی، بیماری قلبی، دیابت و در نهایت، زندگی کوتاه‌مدت‌تر با میزان سلامتی پایین‌تر می‌رود.


برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

امیرحسین(مدیر) بازدید : 26 سه شنبه 1392/01/20 نظرات (0)
1-ماهیچه سابکلاویوس: ماهیچه کوچکی است که شانه را به اولین دنده وصل می‌کند. این ماهیچه فقط در صورتی مفید بود که انسانها روی چهار دست و پا راه می‌رفتند. بعضی از افراد یکی و بعضی دیگر دو تا از این ماهیچه دارند. تعدادی نیز فاقد این ماهیچه هستند.

2-آپاندیس: این عضو به انسانهای اولیه در هضم گیاهان کمک می‌کرد. امروزه هر سال سیصد هزار آمریکایی آپاندیس خود را عمل می‌کنند (برمی‌دارند).

3-مجراهای شیر در مردان

4- دندانهای عقل: این دندانها به انسانهای اولیه که مقدار زیادی از گیاهان تغذیه می‌کردند در جویدن غذا کمک می‌کردند. امروزه فقط 5 درصد جمعیت دندانهای عقل سالمی دارند.

5-ماهیچه های گوش بیرونی: سه ماهیچه که به انسانهای اولیه اجازه می‌داد تا گوشهای خود را (مانند سگ و گربه) تکان دهند.

6- دنده گردن: دنده‌های کوچکی است که در یک درصد از انسانها مشاهده می‌شود و می‌تواند باعث مشکلات عصبی یا سرخرگی شود. این دنده‌ها باقیمانده عصر خزندگی در انسان هستند.

7-مژه سوم: پرندگان از این مژه برای حفاظت از چشم و پاک کردن گرد و غبار استفاده می‌کنند. انسانها قسمت کوچکی از این مژه را در داخل گوشه چشم خود دارند.

8-ماهیچه پالماریس: ماهیچه درازی است که از آرنج تا مچ کشیده شده. از این ماهیچه برای آویزان شدن و بالا رفتن استفاده می‌شده است. یازده درصد انسانها فاقد این ماهیچه هستند.

9-مو: درحالی که ابروها از ریزش عرق جلوگیری می‌کنند و یا اینکه موی صورت مردان ممکن است برای زنان جذاب باشد اکثر موهای بدن انسان هیچ کار خاصی انجام نمی‌دهند.

10-بلند کننده موی بدن: حیوانات با استفاده از این ماهیچه موهای خود را به منظور بیشتر گرم شدن یا ترساندن حیوانات دیگر پف می‌کنند. با کمک همین ماهیچه است که مو بر تن ما سیخ می‌شود!


11-ماهیچه پالانتاریس: این ماهیچه پا به میمون‌ها کمک می‌کند تا بتوانند با پای خود چنگ بزنند. 9 درصد از انسانها فاقد این ماهیچه هستند.


12-استخوان COCCYX: کنترل کننده دم حیوانات. حیوانات از دم برای تعادل یا ارتباط استفاده می‌کنند. خارج کردن این استخوان از بدن هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند.

13-سیزدهمین دنده: این دنده در گوریل‌ها و شامپانزده‌ها وجود دارد ولی فقط هشت درصد انسانها دارای این دنده اضافی هستند.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 64
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 71
  • بازدید ماه : 101
  • بازدید سال : 355
  • بازدید کلی : 8,824
  • تبلیغات